MVL – Списък подновени/прекратени сериали

списък подновени/прекратени сериали

MVL или списък подновени/прекратени сериали. Това е най-ценният списък за ТВ Обзървъра. Тук може да откриеш дали любимият ти сериал е подновен или прекратен. Използвай търсачката на воля, ако не ти се скролва. ТВ Обзървърът те съветва да се допитваш до списъка също и преди да почнеш нов сериал. От опит знае, че е много неприятно да харесаш даден сериал, да го изгледаш и чак тогава да разбереш, че той всъщност е прекратен. Затова неговият Most Valuable List (MVL) е на твое разположение по всяко време.

Какво трябва да знаеш за този списък подновени/прекратени сериали?

Информацията в списъка с подновени/прекратени сериали се обновява, когато телевизията или продуцентите на съответния сериал обявят официално, че той е подновен или прекратен.

В списък подновени/прекратени сериали ще намериш статуса на сериала и за кой сезон се отнася. Това може да означава, че е подновен за нов сезон, прекратен след даден сезон или подновен за последен сезон.

Списъкът проследява американски, канадски и европейски продукции. Тук са отразени сериалите на всички големи телевизии и стрийминг платформи като Netflix, Hulu, Amazon и услугите за стрийминг на HBO.

Таблицата се обновява към деня, в който е добавен нов ред със статус на сериал.

Виж тук ТВ календар с дати на премиери и завръщания.

Всички права запазени © 2020. 

We use cookies. If you continue to use the site, we will assume that you are satisfied with it.
I agree